Home
Contact
Aanbod
Over mij
Favoriete links
IRO
Outplacement
Sollicitatieondersteuning
Loopbaanbegeleiding
Modules in het traject naar werk
Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding
 
U werkt al jaren met veel plezier bij uw huidige baas. Om u heen ziet u allerlei mensen bewegen op de arbeidsmarkt. U wordt er onrustig van. Is het voor u ook tijd om iets anders te gaan doen?

Wat kan loopbaanbegeleiding voor u betekenen?
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat loopbaanbegeleiding voor u zou kunnen betekenen. Bij de een onderzoeken we welk nieuw beroepsprofiel bij hem of haar past, bij de ander ondersteunen we het actieplan, dat hij of zij zelf gemaakt heeft (maar waar het alsmaar niet van komt).
Een derde heeft ondersteuning nodig in het gebruik maken van netwerken of in het aanpakken van een loopbaanwisseling. Waar begin je eigenlijk mee? Een keuze uit onvrede of een positieve keuze voor een nieuwe richting? Wellicht geven enkele loopbaangesprekken al voldoende houvast. Aan de hand van uw wensen wordt door Hoofdzaak met u een plan van aanpak opgesteld. Met als doel: een antwoord op uw vragen en een oplossingsrichting voor het door u ingebrachte loopbaanonderwerp.

Wat zet Hoofdzaak daar voor in?
Gesprekken, veel "huiswerk" , een programma op maat en een ervaren loopbaanbegeleider.
Het is uw traject dus u bent degene die hier het meeste werk gaat verzetten.
De uitkomst van een loopbaantraject kan heel verschillend zijn. Van nieuwe baan tot een nieuwe hobby of meer tevreden zijn met alles wat er als was. Een ding is zeker: u bent degene die voor het traject kiest, de uitkomst zal bij uw keuze passen.

 

 

 

 

 

 

 HomeContactAanbodOver mijFavoriete links